Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας  τρίαθλου στην Θεσσαλονίκη για παιδιά. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους. 

Πρώτος αγώνας Τρίαθλου για παιδιά στην Θεσσαλονίκη
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Ο σύλλογος ΕΑΤ «Αλέξανδρος» με τον Δήμο Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΟΜ, αγώνα ανάπτυξης τριάθλου με την επωνυμία “Thess 3athlon Junior΄s”. Πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη διοργάνωση προσβάσιμη σε όλους ανεξαρτήτως δυναμικής και προηγούμενης εμπειρίας, που στόχο είχει να φέρει σ’ επαφή τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας με το Ολυμπιακό άθλημα του τριάθλου. Ο αγώνας έγινε στις 17 Οκτωβρίου 2021 Κυριακή στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το κολυμβητικό μέρος του αγώνα έγινε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Θεσσαλονίκης «Ποσειδώνιο», ενώ τα ποδηλατικά ( με απαραίτητο το κράνος) και δρομικά μέρη έγιναν στη Νέα Παραλία (πλακόστρωτο) ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής έως το κτίριο του αντλιοστασίου (εξέδρα), ανάλογα με την κατηγορία που αγωνιζόταν ο κάθε αθλητής.
start

Η είσοδος των διαγωνιζομένων στο κολυμβητήριο έγινε ανά ομάδες με τη συνοδεία των διοργανωτών και των εθελοντών του αγώνα.
Οι διαγωνιζόμενοι αθλητές, αφού χρονομετρήθηκαν στο αγώνισμα της κολύμβησης, με τη βοήθεια των εθελοντών ετοιμάστηκαν και κατευθύνθηκαν, συνοδεία των εθελοντών, στο χώρο της εκκίνησης του ποδηλάτου ώστε να παραλάβουν τα ποδήλατά τους από την ζώνη αλλαγής και άρχισε η χρονομέτρηση.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Σε όλους τους διαγωνιζομένους δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, στον τερματισμό, ενώ για την μεγάλη κατηγορία των νέων και νεανίδων έγινε απονομή στους τρεις καλύτερους μετά το πέρας των αγώνων, στους οποίους δόθηκαν και δωροεπιταγές από τους χορηγούς.
Τρίαθλο Θεσσαλονίκη

Οι χάρτες της διαδρομής για την κάθε κατηγορία
Παίδων κορασίδων
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Παίδων κορασίδων
Με πράσινο χρώμα σημαίνεται η διαδρομή του ποδηλάτου (3β, 6.000μ) με 4 μεταβάσεις και 4 επιστροφές, ενώ
με μπλε χρώμα είναι η διαδρομή του τρεξίματος (3γ, 1.500μ) με
μία μετάβαση και μία επιστροφή.
Προ αγωνιστική
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Προ αγωνιστική
Με πράσινο χρώμα σημαίνεται η διαδρομή του ποδηλάτου (1β, 1.500μ)
με μία μετάβαση και μία επιστροφή, ενώ με μπλε χρώμα είναι η διαδρομή του τρεξίματος (1γ, 500μ) με
μία μετάβαση και μία επιστροφή.
Νέων - νεανίδων
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Νέων - νεανίδων
Με πράσινο χρώμα σημαίνεται η διαδρομή
του ποδηλάτου (4β, 7.500μ) με 5 μεταβάσεις και 5 επιστροφές, ενώ με μπλε χρώμα είναι
η διαδρομή του τρεξίματος (4γ, 2.000μ) με 2 μεταβάσεις και
2 επιστροφές.
ΕΑΤ Αλέξανδρος
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Εθελοντές
Όπως όλες οι μεγάλες διοργανώσεις βασίζονται σε βοήθεια χρειαζόμαστε εθελοντές να στηρίξουν το έργο μας πληροφορίες στο 6979335185
ΕΑΤ Αλέξανδρος
  • msb
Οι χορηγοί μας
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη
ΕΕΕΔ
Agriscience
Αγάπης Εργα
msb
ΜΕΒΓΑΛ
Thessbike
Κοτόπουλα
Pizzafan
Ohonos
Bike Store