ΕΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Συμμετοχές Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Masters,1-3 Ιουλίου 2022,Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου
Άλιμος
Άλιμος

Η ΚΟΕ, μετά την απογευματινή αγωνιστική ενότητα του Σαββάτου, προγραμματίζει στο χώρο της πισίνας, γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων βετεράνων κολυμβητών / τριών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πληροφορίες
Άλιμος
Άλιμος

Στην διοργάνωση συνδράμουν τόσο η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα), όσο και ο Δήμος Αλίμου.

Πληροφορίες
Άλιμος
Άλιμος

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5 αγωνιστικές ενότητες: Παρασκευή 1/7 18.00, Σάββατο 2/7 09.00 & 18.00, Κυριακή 3/7 09.00 & 17.00.

Πληροφορίες

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ πισίνας 1-3/7/22 τόπος τέλεσης Δημοτική πισίνα Αλίμου. Η ομάδα μας συμμετείχε με 16 κολυμβητές - κολυμβήτριες όλων των ηλικιών. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση ανάλογη με τον θεσμό των μαστερς, με πολλά πανελλήνια ρεκόρ από τους συμμετέχοντες. Στόχος των αγώνων αυτών είναι η καλή διάθεση και η καλή παρέα μακριά από την καθημερινότητα ,άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που συμμετέχουν στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες των μαστερς .

ΕΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου διεξάγεται το ερχόμενο τριήμερο (1-3/7) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters, με τη συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών / τριών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 αγωνιστικές ενότητες: Παρασκευή (1/7) 18.00, Σάββατο (2/7) 09.00 & 18.00, Κυριακή (3/7) 09.00 & 17.00. Η ΚΟΕ, μετά την απογευματινή αγωνιστική ενότητα του Σαββάτου, προγραμματίζει στο χώρο της πισίνας, γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων βετεράνων κολυμβητών / τριών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην διοργάνωση συνδράμουν τόσο η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα), όσο και ο Δήμος Αλίμου.
©  Copyright EAT ALEXANDROS